heerlijkheid-mariënwaerdt-vacature-header-1

Manager Events & Banqueting

Heb jij een liefde voor de hospitality, oog voor detail en weet je voor iedereen van elke werkdag een feestje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw rol

Als Manager Events & Banqueting ben je een alleskunner. Je kunt meewerken op de vloer, maar houdt ook overzicht, stuurt het team aan en zet de puntjes op de i. Je bent de meewerkende teamleider die collega’s tot een goed team maakt. Je zorgt voor de planning en het calculeren van werkzaamheden en voorraden. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de inhuur en aansturing van flexkrachten in de keuken en de bediening en de afstemming met het sales team en de Manager Horeca. Jouw belangrijkste taak is om met jouw team op een zo efficiënt mogelijke manier de gasten een optimale beleving te geven en ze ‘even in een andere wereld’ te laten zijn.

Het team

Naast de Manager Events & Banqueting bestaat het team uit drie Partymanagers, twee Facilitair Medewerkers en drie (Chef) Koks. Het team is verantwoordelijk voor de realisatie van gemiddeld 300 vergaderingen, feesten en partijen per jaar en enkele grotere events. Wij hebben daarvoor prachtige historische locaties, voor groepen van 10 tot 500 gasten en meer. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 50.000 gasten, die we de ervaring bieden om “even in een andere wereld” te zijn.

Jouw profiel

Je hebt een stevige persoonlijkheid met een resultaatgerichte en uiteraard gastgerichte instelling. Je weet als geen ander hoe je gasten het naar hun zin moet maken en wat ze nodig hebben om hun event onbezorgd aan ons over te laten. Je komt hierbij gemaakte afspraken na en houdt het overzicht. Het team weet je zo te enthousiasmeren en te motiveren dat de kwaliteit naar een nog hoger niveau gebracht kan worden en zij net dat stapje extra zetten. Belangrijk daarbij is dat je het graag samen doet en anderen meeneemt in wat jij belangrijk vindt.

Leidinggeven is voor jou niet nieuw en daar heb je al minimaal 5 jaar ervaring mee. Daarnaast zijn flexibele werktijden voor jou geen probleem, werken in de weekenden, tijdens schoolvakanties en in de avonduren hoort er nu eenmaal bij.

Wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij:

  • Een fulltime bruto salaris tussen de € 3.500,- en € 4.000,- per maand gebaseerd op jouw ervaring;
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
  • Een werkomgeving op een historisch landgoed;
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

Het bedrijf

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”, is onze merkbelofte.

Reageren?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via hr@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar hr@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.