Vacature - Header

Medewerker Bediening Locaties

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Als medewerker Bediening op locatie verzorg jij tijdens vergaderingen, bruiloften, feesten, partijen en (bedrijfs)evenementen onze gasten van drankjes en hapjes. Ook draai je bijvoorbeeld je hand niet om voor het aan tafel uitserveren van een luxe diner. Je vindt het leuk om op wisselende locaties inzetbaar te zijn, van een groot event buiten in de natuur tot een knus, intiem diner in een van onze binnenruimtes. En wat dacht je van het uitserveren van drankjes vanuit een van onze foodtrucks? Jij weet van aanpakken en doet dat met een glimlach!

Taken / Verantwoordelijkheden

  • Het bedienen van onze gasten;
  • Het opnemen van bestellingen;
  • Het uitserveren van drankjes en gerechten;
  • Het dekken/klaarmaken en het afruimen van de tafels/locatie
  • Het opruimen c.q. schoonmaken van publieksruimten en werkruimten;

Functie-eisen

Je bent servicegericht, communicatief, collegiaal en stressbestendig, en je bent flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden.

Wij bieden

Wij bieden afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een jong enthousiast team en een beloning conform de horeca cao.

Het bedrijf

Onze locaties voor bruiloften, familiebijeenkomsten en zakelijke partijen, zoals vergaderingen en congressen, bevinden zich in verschillende monumentale panden op en rond ’t Klooster. De partijen worden zowel in (één of meerdere) locaties gehouden als buiten op het evenemententerrein, of een combinatie van beide.

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar werken@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Waar is het landgoed allemaal geschikt voor als locatie?

Ons landgoed is voor veel vieringen geschikt: