Vacature - Header

Medewerker Bediening Stapelbakker M/V

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker ligt aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker bakken ze de lekkerste pannenkoeken van biologische ingrediënten. Naast pannenkoeken serveert De Stapelbakker ook goed gevulde lunch- en maaltijdsalades, landgoedkroketten, soepen, broodjes, taartjes en andere zoetigheden. Ook voor een goede kop koffie of een kop (biologische) thee is De Stapelbakker een heerlijke, ontspannen plek.

Taken / Verantwoordelijkheden

  • Het bedienen van onze gasten in (het toegewezen gedeelte van) het bedrijf.
  • Het opnemen van bestellingen, verstrekken van informatie, overleggen met de manager van de keuken over bijzondere wensen van de gast en doorgeven van bestellingen aan de keuken.
  • Het uitserveren van de bestellingen, opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten.
  • Het dekken/klaarmaken en afruimen van de tafels, evenals het opruimen c.q. schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Functie-eisen

Je bent servicegericht, communicatief, collegiaal, stressbestendig en flexibel inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden.

Wij bieden

Wij bieden afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een jong enthousiast team en een beloning conform de horeca cao.

Het bedrijf

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een veelzijdig familielandgoed met ruim 1000 hectare bos, akkers, weilanden, natuur, boerderijen en landhuizen. Het landgoed wordt in eigen beheer geëxploiteerd d.m.v. landbouw, locaties voor feesten en vergaderingen, evenementen voor uw bedrijf, een restaurant, een Landgoedwinkel, productie van kaas en delicatessen, vakantiehuisjes en publieksevenementen zoals de jaarlijkse Landgoedfair. Ruim 160 medewerkers werken met veel passie voor het landgoed. Deels in de biologische landbouw, het onderhoud en wild- en natuurbeheer, deels op het kantoor, in de horeca, Landgoedwinkel, en productie van kaas en delicatessen.

Reageren?

Stuur een e-mail met cv en motivatie naar werken@marienwaerdt.nl.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.