Vacature - Header

Medewerker Bediening

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Voor ons restaurant zijn wij opzoek naar een medewerker bediening. Ons restaurant de Stapelbakker ligt aan het rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Bij ons bakken ze de lekkerste pannenkoeken van biologische ingrediënten. Naast pannenkoeken wordt er ook een goed gevulde lunch, diverse maaltijdsalades, landgoedkroketten, soepen, taartjes en andere zoetigheden geserveerd. Ook voor een goede kop koffie of een kop (biologische) thee is de Stapelbakker een heerlijke, ontspannen plek.

Taken / Verantwoordelijkheden

  • Het bedienen van onze gasten in (het toegewezen gedeelte) van het restaurant;
  • Het opnemen van de bestellingen, het overleggen met de manager van de keuken over de bijzondere wensen van de gast en het doorgeven van de bestellingen aan de keuken;
  • Het uitserveren van de bestellingen, het opmaken van de rekening en het afrekenen met de gasten;
  • Het dekken/klaarmaken en het afruimen van de tafels, evenals het opruimen c.q. schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur enige ervaring in de horeca, heb je dit nog niet, geen probleem! Als je maar klantvriendelijk, leergierig en spontaan bent dan willen we je graag alles leren;
  • Je bent beschikt over goede communicatieve – en sociale vaardigheden;
  •  Je bent flexibel en inzetbaar op zowel doordeweekse dagen als weekenden en avonden (tot uiterlijk 21.00 uur);
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

  • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een klein team, waarbij je werkt in een informele werksfeer;
  • Fijne werktijden;
  • Een marktconform salaris passend bij de verantwoordelijkheden en taken;
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding om jouw vakmanschap verder te laten groeien;
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

Het bedrijf

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe. De ruim 900 hectare akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden liggen aan de rand van Beesd. Het hele jaar door zijn er zo’n 300 bijzondere bijeenkomsten en evenementen van groot tot klein. Met zo’n 150 medewerkers en een grote groep vrijwilligers is het landgoed al jaren een gerenommeerde evenementenlocatie. Veel producten in de horeca van het landgoed zijn biologisch en komen van eigen teelt.

Wil jij bijdragen aan het onderhouden van een historisch landgoed, dan stap je in een familiaire en gemoedelijke omgeving. Het team is divers en buitengewoon hecht.

Reageren?

Heb je vragen? Deze beantwoorden wij graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met Hans van Bladel, horecamanager. Hij is te bereiken op 06-28129477 of via h.vanbladel@marienwaerdt.nl. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, solliciteer dan hieronder. Wij kijken uit naar je reactie!

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.