heerlijkheid-mariënwaerdt-vacature-header-1

Facilitair medewerker locaties m/v

Ben jij de spil in onze organisatie die wij zoeken? Voor ons team locaties zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker. Vind jij het vervelend als een zaal niet goed staat voor een bruiloft of vergadering? Dan heb jij daar als medewerker locaties direct invloed op. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken, opbouwen en afbreken van de partijen op ons landgoed.

 

Taken / Verantwoordelijkheden

Je gaat je onder andere bezighouden met:

 • Het ombouwen en klaarzetten van onze locaties;
 • Het schoonmaken van de locaties;
 • Het schoonmaken van onze landelijke vakantiehuisjes;
 • Het verzorgen van lichte reparatiewerkzaamheden;
 • Het controleren van onze locaties (in- en om de gebouwen)
 • Het beantwoorden van vragen van gasten en bezoekers op het landgoed.

Je komt terecht in een divers, vrolijk team van andere locatie medewerkers, party managers, koks, medewerkers bediening en afwassers. Zij helpen elkaar zoveel mogelijk als alle werkzaamheden gedaan zijn, dit maakt de functie afwisselend. Het gaat alle kanten op; de partymanagers helpen soms mee met sjouwen en soms help jij mee achter de bar of in de spoelkeuken. Dit houdt het werk leuk en uitdagend.

Functie-eisen

Je bent in goede en fysieke staat om de werkzaamheden te verrichten. Dit is nodig voor het klaarzetten/ombouwen van onze locaties voor een presentatie, bruiloft, vergadering, personeelsfeest of jubileumviering. Zie jij kleine of lichte defecten? Dan neem jij gelijk initiatief om dit te verhelpen of je schakelt direct onze technische collega’s in. Het landgoed is 7 dagen per week open, we verwachten dan ook dat je flexibel inzetbaar bent, voor minimaal 32 uur per week. Tot slot ben je gastvriendelijk en werk je oplossingsgericht.

Wij bieden

 • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
 • Een marktconform salaris passend bij de verantwoordelijkheden en taken;
 • Een groene werkomgeving op een historisch landgoed;
 • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

Het bedrijf

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe. De ruim 900 hectare akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden liggen aan de rand van Beesd. Het hele jaar door zijn er zo’n 300 bijzondere bijeenkomsten en evenementen van groot tot klein. Met zo’n 160 medewerkers en een grote groep vrijwilligers is het landgoed al jaren een gerenommeerde evenementenlocatie. Veel producten in de horeca van het landgoed zijn biologisch en komen van eigen teelt.

Wil jij bijdragen aan het onderhouden van een historisch landgoed, dan stap je in een familiaire en gemoedelijke omgeving. Het team is divers en buitengewoon hecht.

Reageren?

Heb je vragen? Deze beantwoorden wij graag, je kunt hiervoor contact opnemen met John Oostdijk, banqueting manager. Hij is te bereiken op 06-37443587. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor deze leuke baan op het landgoed, solliciteer dan direct hieronder.

Wij kijken uit naar je reactie!

Direct solliciteren

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.