Vacature - Header

Office Manager

Ben jij een enthousiaste en pragmatisch handen-uit-de-mouwen type, die secretariële en HR-werkzaamheden kan afwisselen met het ontvangen van gasten en beantwoorden van de telefoon? Ben jij graag de spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”, is onze merkbelofte.

Het kantoor

Het kloppend hart van het landgoed is het kantoor, van waaruit je nauw samenwerkt met de directie en de collega’s van HR, financiën, communicatie, locatieverhuur, horeca en onderhoud.

Jouw rol

In deze zelfstandige functie ben je de centrale spil van ons kantoor. Je ondersteunt de directie en enkele collega’s bij verschillende administratieve zaken zoals het notuleren van vergaderingen en agendabeheer. Je zorgt er voor dat er voldoende kantoorartikelen, bedrijfskleding en keukenvoorraden aanwezig zijn en beheert de sleutels van de locaties. De HR Manager ondersteun je met verschillende administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van contracten, ziekmeldingen en werving en selectie. Het oppakken van of ondersteunen bij verschillende projecten en organiseren van personeelsevenementen hoort ook bij jouw rol. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor externe gasten en veel collega’s, ook mailberichten, post en telefoontjes komen bij jou binnen.

Jouw profiel

Je krijgt een veelzijdig takenpakket. Dat vraagt om een flexibele instelling en de vaardigheid om snel te kunnen schakelen. Niet alleen ben je representatief, gastvrij en pragmatisch, maar ook snel en secuur in het secretariële werk. Je kunt goed prioriteiten stellen en communiceert helder met externe relaties en collega’s. We hebben een match als jij minimaal 2 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare rol en ervaring hebt met administratieve HR-werkzaamheden. We houden van een goed gevoel voor humor en een no-nonsens mentaliteit.

Wat wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij: 

  • Een fulltime bruto salaris tussen de € 2.350,- en € 3.350,- per maand gebaseerd op jouw ervaring; 
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband; 
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer; 
  • Een werkomgeving op een historisch landgoed; 
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel. 

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar werken@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website. 

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.