Vacature - Header

Allround Onderhoudsmedewerker / Timmerman

Heb jij twee rechter handen, een passie voor klussen en wil je graag verschillende werkzaamheden uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben. 

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”.

Het team

Ons onderhoudsteam is verantwoordelijk voor het onderhouden van de verschillende gebouwen op ons historisch landgoed, waaronder 37 Rijksmonumenten.

Het team bestaat uit vier Onderhoudsmedewerkers, een schilder en een manager Restauratie. Elke dag starten jullie samen de dag waarna iedereen de eigen werkzaamheden gaat doen, meestal doen we dit in koppels. Lunchen doen jullie weer gezellig samen in de kantine. Door de verschillende werkzaamheden is geen dag hetzelfde.

Jouw rol

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor al het onderhoud. De werkzaamheden zijn heel divers, te denken valt aan kleine reparaties aan vloeren, muren (metsel en stucwerk), daken, deuren, ramen, luiken en sloten. Naast onderhoudsklussen worden ook gebouwen gerestaureerd, van woonhuizen tot hooibergen.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de bouw.
 • Ervaring is fijn maar zeker niet nodig. Wij leren het je graag!
 • Je werkt netjes, schoon en gestructureerd.
 • Je beschikt over goede communicatie en sociale vaardigheden.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarbij een pré.

Wat wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij:

  • Een fulltime bruto salaris tussen de € 2.400,- en € 3.100,- per maand gebaseerd op jouw ervaring;
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
  • Een werkomgeving op een historisch landgoed;
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via hr@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar hr@marienwaerdt.nl of solliciteer via de website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciteren

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.