Vacature - Header

Oproepkrachten Landgoedfair

Voor onze jaarlijkse Landgoedfair, die dit jaar van 16 t/m 20 augustus plaatsvindt, zijn wij opzoek naar oproepkrachten die het leuk vinden om bij de voorbereidingen en/of tijdens het evenement diverse werkzaamheden te verrichten. Help jij ons weer een fantastisch evenement neer te zetten?

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdig familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

Werkzaamheden

Bij een evenement als de Landgoedfair komt veel kijken. Daarom kun je als oproepkracht op verschillende plekken ingezet worden. Zo zijn we bijvoorbeeld opzoek naar terreinmedewerkers, kassamedewerkers en bedieningspersoneel.

Jouw profiel

Als oproepkracht voor de Landgoedfair houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken, ben je een harde werker en ben je flexibel.

We beantwoorden je vragen graag!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via werken@marienwaerdt.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.