Vacature - Header

Zelfstandig kok voor onze Locaties

Taken / Verantwoordelijkheden

  • Op een creatieve manier diverse gerechten en gerecht gedeelten uit verse, biologische ingrediënten bereiden;
  • Het bereiden van gerechten en gerecht gedeelten volgens recept en planning, inclusief voorbereidende werkzaamheden;
  • Het doorgeef gereed maken maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gerechten en doen van voorstellen hierover;
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die met passie de mooiste gerechten voor onze gasten neerzet. Je hebt daartoe minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare keuken en uiteraard een goede koksopleiding als basis.

Wij bieden

Een beloning conform horeca CAO, afwisselende werkzaamheden met veel zelfstandigheid in een organisatie in beweging en binnen een jong team.

Het bedrijf

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe. De ruim 900 hectare akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden liggen aan de rand van Beesd. Het hele jaar door zijn er zo’n 300 bijzondere bijeenkomsten en evenementen van groot tot klein. Met zo’n 150 medewerkers en een grote groep vrijwilligers is het landgoed al jaren een gerenommeerde evenementenlocatie. Veel producten in de horeca van het landgoed zijn biologisch en van eigen teelt. De kwaliteit van de horeca is hoog.

Ga je werken op Heerlijkheid Mariënwaerdt, dan stap je in een familiaire en gemoedelijke omgeving. Het team is divers en buitengewoon hecht.

Reageren?

Stuur een e-mail met cv en motivatie naar werken@marienwaerdt.nl.

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.