Vacature - Header

Zelfstandig werkende kok voor onze Locaties

Zorg jij voor een ultieme culinaire beleving? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor ons team locaties zijn wij opzoek naar een kok die met passie de mooiste gerechten voor onze gasten neerzet in onze vergader – en evenementenlocaties. Het team locaties bestaat uit een banqueting manager, 2 party managers, 3 sales medewerkers, 1 kok, 2 facilitair medewerkers en bedieningsmedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de perfecte verzorging van de bezoekers en opdrachtgevers van de verschillende evenementen die bij ons worden geboekt. We hebben een grote diversiteit aan evenementen, dan kun je denken aan personeelsfeesten, vergaderingen, jubileumfeesten, grote meerdaagse evenementen, maar ook tientallen prachtige bruiloften per jaar.

Taken / Verantwoordelijkheden

Je gaat je bezighouden met:

  • Op een creatieve manier diverse gerechten uit verse biologische ingrediënten bereiden;
  • Het bereiden van de unieke gerechten met producten van het landgoed zelf (o.a. ree, haas, lakenvelder en koeien) volgens recept en planning, inclusief voorbereidende werkzaamheden;
  • Het gereedmaken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute – kookwerkzaamheden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gerechten en het doen van voorstellen hierover;
  • Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en-machines.

Wie zoeken wij?

Een collega die:

  • Van aanpakken weet;
  • Beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar is;
  • Flexibel is (bijvoorbeeld t.a.v. werktijden) maar ook t.a.v. de piekmomenten in het jaar;
  • Ervaring in de keuken is een pré, maar heb je nog geen ervaring als kok en lijkt het je leuk om het vak te leren? Dan maken wij graag tijd voor jou vrij om je op te leiden.

Wij bieden

  • Een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
  • Een unieke werkomgeving in een koperen Rubenskeuken op een historisch landgoed;
  • Een markconform salaris passend bij de zwaarte van de functie en jouw ervaring;
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding om jouw vakmanschap verder te laten groeien;
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

Het bedrijf

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe. De ruim 900 hectare akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden liggen aan de rand van Beesd. Het hele jaar door zijn er zo’n 300 bijzondere bijeenkomsten en evenementen van groot tot klein. Met zo’n 150 medewerkers en een grote groep vrijwilligers is het landgoed al jaren een gerenommeerde evenementenlocatie. Veel producten in de horeca van het landgoed zijn biologisch en van eigen teelt. De kwaliteit van de horeca is hoog.

Ga je werken op Heerlijkheid Mariënwaerdt, dan stap je in een familiaire en gemoedelijke omgeving. Het team is divers en buitengewoon hecht.

Vragen of Reageren?

Heb je vragen? Deze beantwoorden wij graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met John Oostdijk, banqueting manager. Hij is te bereiken op 06-37443587 of via j.oostdijk@marienwaerdt.nl

Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, solliciteer dan direct hieronder. Wij kijken uit naar je reactie!

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.