Vacature - Header

Zelfstandig werkend kok

Heb jij een passie voor koken en zorg jij graag voor een ultieme culinaire beleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een historisch landgoed in het midden van het land. Een veelzijdige familiebedrijf met biologische landbouw, eigen producten, een winkel, webshop, restaurant, jaarlijks terugkerende evenementen, vakantiehuisjes en locatieverhuur voor feesten en partijen. Samen met onze 50 collega’s en circa 100 oproepkrachten zorgen we dat onze gasten telkens een onvergetelijke ervaring hebben.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Jaarlijks verwelkomen we meer dan 100.000 gasten die we laten genieten van gastvrijheid van hoge kwaliteit met biologische producten, in een authentieke sfeer, op een inspirerende landelijke plek. Zij zijn bij ons “even in een andere wereld”, is onze merkbelofte.

Restaurant de Stapelbakker

Ons gezellige restaurant De Stapelbakker is samen met de Landgoedwinkel gevestigd in een boerderij aan de rand van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het heeft een zonnige wintertuin, een groot terras en een natuurspeeltuin. De koks van restaurant De Stapelbakker trakteren de smaakpapillen van onze gasten graag op verrukkelijke pannenkoeken, bereid met biologische ingrediënten. Daarnaast heeft restaurant de Stapelbakker ook een uitgebreide kaart met salades, warme gerechten, soepen, broodjes en andere lekkernijen.

Jouw rol

  • Op een creatieve manier diverse gerechten uit verse biologische ingrediënten bereiden;
  • Het bereiden van de unieke gerechten met producten van het landgoed zelf (o.a. ree, haas, lakenvelderkoeien) volgens recept en planning, inclusief voorbereidende werkzaamheden;
  • Het gereedmaken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute- kookwerkzaamheden;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gerechten en het doen van voorstellen hierover;
  • Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en-machines.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige collega die:

  • Van aanpakken weet;
  • Beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar is;
  • Flexibel is (bijvoorbeeld t.a.v. werktijden) maar ook t.a.v. de piekmomenten in het jaar;
  • Ervaring in de keuken is een pré, maar heb je nog geen ervaring als kok en lijkt het je leuk om het vak te leren? Dan maken wij graag tijd voor jou vrij om je op te leiden.

Wat wij bieden

Naast een goed bereikbare werkplek in een unieke landelijke omgeving, bieden wij:

  • Een fulltime bruto salaris tussen de € 2.100,- en € 2.800,- per maand gebaseerd op jouw ervaring;
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een leuke afwisselende functie in een team waar je werkt in een informele werksfeer;
  • Een werkomgeving op een historisch landgoed;
  • Personeelskorting bij ons restaurant de Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorine Romeijn, onze HR Manager, via hr@marienwaerdt.nl of op 06-40463886. Hebben wij je enthousiast gemaakt voor de functie, stuur dan jouw sollicitatie naar hr@marienwaerdt.nl of solliciteer via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.