Referentie mobileReferentie Rabobank Referentie Heineken Referentie Kempen Referentie SNS Referentie MAB Referentie Belastingdienst Referentie Achmea Referentie Interpolis
Referentie IBS Referentie Prorail Referentie Alliander Referentie Aon Referentie de Tussen Voorziening Referentie UMC Utrecht Referentie Stichting Delta De Bilt
20 juni 2017

HMSHost Schiphol Airport

Evenement

Via deze weg wil ik ook namens het hele HMSHost team jullie hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde dag afgelopen dinsdag op Marienwaerdt.Het was uitstekend georganiseerd in een geweldige ambiance en goede sfeer. Gelukkig hadden we ook het weer mee, wat dit allemaal tot een onvergetelijke dag maakte.Wil je s.v.p. onze complementen overbrengen aan het team. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens.
17 mei 2017

's Heeren Loo Rivierenland

Evenement

Nog bedankt voor alle goede zorgen van jou en je collega's natuurlijk. Het was weer als vanouds geweldig geregeld allemaal. Onze complimenten hiervoor. En inderdaad, wie weet tot volgend jaar
19 juli 2016

Volvo Car Nederland

Vergadering met barbecue

Gisteren had onze bijeenkomst in de Nieuwe Refter plaats en ik wil jullie allen graag heel hartelijk danken!

Top locatie, top verzorging en top weer (daar kunnen jullie niets aan doen, maar was een prettige bijkomstigheid…) Het was, zoals altijd, weer uitstekend geregeld en we hebben heerlijk gegeten!

Heel graag tot een volgende keer.
14 juni 2016

Sogeti

Evenement

Nogmaals super bedankt voor de geweldige ontvangst, het super aardige en vakbekwame personeel die de avond voor ons echt geweldig heeft gemaakt. Service meer dan een 10 . Het eten was onwijs goed en lekker en super klaargemaakt en ruime hoeveelheden. Kortom we willen elke week wel bij jullie te gast zijn.
18 mei 2016

Total Specific Solutions

Evenement en Diner

Het event is heel goed verlopen en ik heb zojuist de evaluatie gemaakt n.a.v. een korte vragenlijst die aan de deelnemers was gestuurd. Zowel locatie als catering scoren een 8,7. Dat is een heel mooi getal waar jullie trots op mogen zijn.
21 april 2016

BAM Bouw & Techniek

Vergadering met lunch en barbecue

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens onze meeting van woensdag 20 april. We hebben prima kunnen vergaderen op jullie prachtige landgoed en het was gisteren natuurlijk ook super weer om buiten te vergaderen. De lunch en BBQ waren uitstekend verzorgd evenals de extraatjes tussendoor. Nogmaals hartelijk dank en graag tot een volgende keer.
20 april 2016

D&A

Zakelijk Evenement

Het event is heel goed verlopen en ik heb zojuist de evaluatie gemaakt n.a.v. een korte vragenlijst die aan de deelnemers was gestuurd. Zowel locatie als catering scoren een 8,7. Dat is een heel mooi getal waar jullie trots op mogen zijn.
9 maart 2016

Gebr. van Kessel Buren B.V.

Receptie

Wij hebben, inclusief gasten, allemaal genoten van onze receptie. Het diner etc. waren ook prima in orde. Complimenten voor de organisatie en de flexibiliteit waarmee alle verzoeken werden afgehandeld.
30 oktober 2015

GlobalQ

Zakelijk Evenement

De bijeenkomst op 30 oktober jl. was weer helemaal top. We hebben heel veel leuke reacties gehad op de locatie en de heerlijke lunch. Bedankt voor de pakketjes, deze zagen er hartstikke goed uit. Ook namens onze sprekers bedankt voor de heerlijke producten.
20 juni 2015

216 Accountants

Medewerkersdag

Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor je inzet en professionaliteit! De samenwerking met de gastheren was fijn. De gasten van 216 Accountants hebben een heerlijke dag gehad.

Vergaderen widget + alle subpagina’s

Vergaderen op een prachtig landgoed?

Maatwerk Bijeenkomst of evenement?


Corry Neggers - Huijgen
Corry Neggers
Contactformulier